Algemeen

Aannemersbedrijf Van Kessel Metselwerken is een zelfstandige onderneming die sinds 2007 al werkzaam is in de bouw. Na veel ervaring opgedaan te hebben bij grote bouwprojecten richten wij ons nu vooral op particulieren. Sinds 2014 fungeert Van Kessel Metselwerken als aannemersbedrijf en nemen we de verantwoordelijkheid op ons om al uw bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Samen met betrouwbare ZZP’ers en onderaannemers zorgt Van Kessel Metselwerken voor een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat op maat.

Wij garanderen hoge kwaliteit, eerlijkheid en een transparante samenwerking waarbij u al uw wensen persoonlijk kunt bespreken. Wanneer gewenst denken wij graag met u mee over alle verschillende mogelijkheden.

Bij Van Kessel Metselwerken hechten we veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgever. Wij dragen zorg dat alle afspraken tot in detail worden nagekomen.

We staan in onze dienstverlening voor duidelijke communicatie m.b.t. wat er allemaal inbegrepen zit in de aanneemsom en overleggen de kosten mocht er meerwerk nodig zijn.

Vraag offerte aan
  • image
  • image
TEVREDEN KLANTEN
STENEN GELEGD
KLANTWAARDERING SCORE
GARANTIE

Wij werken samen met:

Wij werken alleen samen met bedrijven die net als ons kiezen voor duurzame, kwalitatief hoge producten. 

VTC Verwarmingstechniek

VTC Verwarmingstechniek

Verwarmingstechniek
BMN Bouwmaterialen

PontMeyer bouwmaterialen

Leverancier bouwmaterialen
Bouwmaterialen Leende

Bouwmaterialen Leende

Leverancier bouwmaterialen
Timmeratelier Bert Stevens

Timmeratelier Bert Stevens

Leverancier houten kozijnen
Geurts Kozijnen

Geurts kozijnen

Leverancier kunstof en aluminium kozijnen
TP Electro

TP Electro

Electrotechniek
TOP